Dagens rett

Snadderlomper

Lomper eller, som i dette tilfellet mer konkret; tortilla med kjøttfyll, er både lettvint og god hverdagsmat. Grønnsaker og annet snacks spiller like stor rolle når komponeringen av fyllet skal gjøres. En tøff og rimelig rødvin fra et av Spanias nyere kvalitetsområder passer godt til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Snadderlomper

Fremgangsmåte

Press et fedd hvitløk i yoghurten og rør om.

Skjær svinekjøttet i fine strimler og stek det i olivenolje, krydre med basilikum og pepper.

Stek sjampinjong skåret i skiver, ha i finhakket løk og skiver av purreløk. Stek det sammen et par minutter til løken er gjennomsiktig.

Krydre med basilikum. Ha i svinekjøttet og evt. skiver av sorte oliven. Krydre med salt og pepper.

Hell så yoghurtblandingen over. Rør om. Legg en passende porsjon på en tortillalefse, kryst litt sitronsaft over, rull lefsen sammen.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen