Siden 1800-tallet har
Mojito blitt servert på Cuba og er i dag landets uoffisielle nasjonaldrink.

Den kom derimot ikke til Norge før mot slutten av 1990-tallet, men er i dag en av de mest etterspurte drinkene på barer i det ganske land.
Mye av hemmeligheten bak suksessen er at dens herlige balanse mellom det
søte og syrlige passer for såvel kvinner som menn, unge som eldre. Det har også blitt mye lettere å få tak i skikkelig mynte i bunter som er det aller beste å bruke i drinker eller i
te.
Denne fruktbomben av en Mojito er en helt ny måte å tenke på klassiske cocktails på, og den vil bli en stor slager på mange barer rundt om i det ganske land.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Fremgangsmåte
Mango, mynteblader, lime og sukker moses sammen med en skje eller muddler i et stort og stødig whisky- eller longdrinkglass.
Fyll opp glasset ¾-fullt med knust is og hell romen over. Rør godt sammen og topp opp med is.
Drinken toppes med sodavann (vann med kullsyre, Club Soda, Farris eller lignende).
Pynt med mangobiter og serveres med sugerør.
Sendt inn av
Bacardi-Martini