Dagens rett

Sprø steinsopp med skinke og parmesan

At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Sprø steinsopp med skinke og parmesan

Fremgangsmåte

Kutt spekeskinke i litt mindre biter og stek dem i olivenolje til de er sprø. Legg dem over på kjøkkenpapir slik at de får rent av seg fettet.

Del steinsopp i to. Kutt loff i så tynne skiver du klarer. Kutt skivene i rektangler like store som steinsoppen. Varm klaret smør i en stekepanne. Stek først steinsopp med loffskive over. Snu dem forsiktig etter to min og stek videre til loffen er lysebrun og sprø.

Legg soppen på tallerken. Strø over skinkechips, parmesan i skiver og friske urter. Servér straks.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen