Stekt seifilet med karrisaus
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær fisken i serveringsstykker, tørk den godt og strø over med salt og pepper. Stek den gyllen i smør/margarin i middels varm panne.
Rens og skjær eple og løk i små terninger og surr dem i smør margarin sammen med karrien og sennepsfrøene. Tilsett fiskekraft og kok inn til ca det halve.
Tilsett husholdningfløten og la det hele kok ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper og jevne ev. med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Ha i finhakket frisk gressløk rett før servering.
Server seifileten med karrisaus, kokt ris og grønnsaker.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Grand Fief de la Cormeraie Muscadet Sèvre et Maine sur Lie 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 154,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Ratzenberger Bacharacher Riesling Kabinett feinherb 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 189,90 Bestillingsutvalget -
83 Poeng
Baladin Isaac 75 cl
Italia
Volum: 0.750 Pris: 117,90 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Aja Saison terroir
Norge
Volum: 0.330 Pris: 44,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Tetramythos Roditis 2018
Hellas
Volum: 0.750 Pris: 190,00 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.