Dagens rett

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt og sursøt saus som skapt for hverandre. Og da kommer jo også ananasen til sin rett. Hva annet enn ris og en deilig hvitvin, aller helst en tysk sådan, kan gjøre denne fredagens måltid fullendt?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Svinekjøtt i sursøt saus

Fremgangsmåte

Fres kjøttet i flere omganger og legg det tilside. Grønnsakene freses raskt og legges sammen med kjøttet. Ha alle ingrediensene til sausen i stekepannen og kok opp. Legg kjøtt og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt.

Server gjerne med ris.

Sursøt saus:
Bland sammen og kok opp. 
 
Tips:
Sausen holder seg en uke i kjøleskap.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen