Kulden har satt seg skikkelig i kroppen denne uken, og jeg har lyst på en skikkelig hjertevarmer.
Tankene mine går til en iskald tur i Amsterdam for mange år siden, hvor vi vandret fra bar til bar og drakk syndig,
varm sjokolade
med en voksen shot med noe ekstra godt i.
Peter
på
Dr. Jekylls Pub
i Oslo, har denne uken lagd en skikkelig godbit av en varm drink basert på et av våre favorittbrennevin -
cognac
.
Her får du den fyldige smaken av sjokolade og cognac, som gjøres komplett med
sitruslikør
og den herlige prikken over i'en - revet skall av appelsin! Hvem har sagt at cognac bare skal nytes som avec?
Dette er virkelig en oppskrift du vil komme tilbake til mange ganger, og som du også kan ha på termosen når du er på tur!
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
.
Nå kan du gratis få
Ukens drink som e-post
. Se lenger ned for mer info.
2
cl
Bache Gabrielsen Pure & Rustic VSOP
Bland O'boy, cognac og Cointreau i et
varmebestandig glass
og rør godt rundt.
Tilsett varm melk og topp med zest av appelsin. Zest er det ytterste laget av sitrusfrukten uten at du tar med det hvite.
Denne drinken gir deg garantert varmen igjen i kroppen, og den er en hel dessert alene.
Hvis du vil imponere gjestene kan du ta en stor bit av zesten og tenne på spruten i det du kryster den over drinken. Pass på, for det flammer godt opp!
Ingredienser:
Sendt inn av
Peter, Dr. Jekylls Pub, Oslo
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Ukens drink som e-post
er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig
gratis
.
Hver fredag
får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink: