Se alt det gode du kan bruke poteter til

Pytt i panne er manges favoritt

 

Potet i panneretter er lettvint, godt og svært barnevennlig. De kan selvfølgelig varieres alt etter hva en har tilgjengelig, og er en perfekt måte å bruke restene på.

Her finner du flere oppskrifter

Slik lager du pytt i panne

Fremgangsmåte

Egg stekes hele slik du liker det best.
 
Stek løken i smør/olje i stekepanne. Ha i poteter og gulrøtter. Brun lett. Ha så i pølsene og skjær dem i skiver før de legges over i panna sammen med potetskivene og brunes lett.
 
Fordel valnøtter over og til slutt drysses finkuttet gressløk/timian/persille.

Legg eggene på toppen. 
 

Serveres varm gjerne sammen med en grønn salat og godt brød.

Spenstige potetretter

Se alt det gode du kan bruke poteter til

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Annerledes Pytt i panne

Fremgangsmåte

Poteter og løk stekes møre i en varm panne i ca 10 minutter. Ha i de øvrige ingrediensene i slutten av steketiden. La alt få en gyllen farge. 

Smak til med salt og pepper.  

Retten serveres gjerne med eggeplommer i skallet samt ferskt brød og en grønn salat.

Spenstige potetretter

Se alt det gode du kan bruke poteter til

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen