Tagliatelle med reker og tomatsaus

Lette pastaretter er populære middager nå i sommerhalvåret. Mange av disse kan med fordel også serveres kalde, og da byr kanskje anledningen seg lettere til å invitere til en piknik i ny og ne. Hvite lett sødmefulle viner er perfekt til pasta, og her får du forslag til en fransk sådan.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tagliatelle med reker og tomatsaus

Fremgangsmåte

Kok pastaen al dente i vann med litt salt og olivenolje. Hell av vannet. Surr løk og hvitløk i olivenolje. Tilsett ansjosbitene og deretter tomatene. Bland godt og kok i 5 minutter. Tilsett reker og basilikum, kok opp og bland sausen med pastaen.

Dryss over revet Parmesanost og grovkvernet pepper ved servering.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen