Nyhetene på polet januar 2008

Januartilbudet på polet utvides med alt fra en veldig godt priset champagne, strålende rieslinger, rødvin med karakter og rødvin med mye smak for en lav pris til den perfekte avsluting. Og den kommer i form av så vel en veldig god 20 år gammel portvin som topp whiskyer og cognacer.

At jula varer helt til påske, er januarnyhetene et godt bevis på.

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 12. januar 2008 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. januar 2008. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget januar 2008. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen. Lenkene nedenfor leder deg til testens fire artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Her er det kvinnene som holder tradisjonene vedlike

Crossover og fusion er kanskje nyere begreper, men konseptet er like gammelt som menneskeheten. Siden tidenes morgen har folk på vandring tatt med seg teknikker, ingredienser og smakskombinasjoner. Få kjøkken har vært mer åpne for påvirkning utenfra enn det filippinske. Les hele saken

Til toppen