Nyhetene på polet juli 2007

At Loire-dalen byr på god vin, er de fleste kjent med, men Loire er uendelig mye mer enn Sancerre med mange vintyper som er relativt sjelden vare i norske vinhyller.

Vinmonopolet har plukket ut røde viner av druen cabernet franc og hvite basert på chenin blanc som sin sommermeny. Et godt valg, ikke bare fordi flere av dem, og spesielt de røde, passer årstiden, men også fordi prisene er til dels svært gunstige samtidig som det er flere godbiter til vinkjelleren.

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 7. juli 2007 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Remi Madsen Foto: John Nordahl

Apéritifs smaker Remi Madsen, kjellermester ved Hotel Continental, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. juli 2007. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget juli 2007. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen. Lenkene nedenfor leder deg til testens fem artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen