Nyhetene på polet juli 2009

En god håndfull herlige viner med masse karakter er hva Vinmonopolet byr på i juli. Aller best er to viner fra Corbières, men også en del fra Coteaux du Languedoc fremhever seg med å gi mye god vin for pengene. Vinene fra Roussillon er høyere priset uten å gi noe mer.

Blant de hvite sørfranske er det også noen bra viner, spesielt i forhold til prisen, men for ekstra gode hvite vinnyheter er det (som vanlig) Tyskland som drar oppmerksomhet.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 4. juli 2009 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. juli 2009. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget juli 2009. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Lenkene nedenfor leder deg til testens seks artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen