Nyhetene på polet mars 2009

Tilbudet av chabliser i flaske var ikke akkurat dårlig fra før av med noe slikt som 26 flaskeviner i fullsortiment (og mer enn 200 inkludert bestillingsvarene). Så begrunnelsen for å utvide med ytterligere 18 virker virker litt søkt. I hvert fall når 42 prosent av chablisvolumet er i boks. Men de som vet å sette pris på chablis' gode lagringspotensial og er tålmodige, 2007 trenger nemlig lang tid i kjelleren, kan gni seg i hendene for tilskuddet representerer svært god valuta for pengene.

Marsnyhetene byr ellers på en håndfull gode kjøp både innen musserende, øvrig hvitvin, rødt, øl og rom.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 7. mars 2009 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. mars 2009. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget mars 2009. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Lenkene nedenfor leder deg til testens fem artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen