Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

 

 

Fratelli Urciuolo Taurasi 2004

Produsent:
Fratelli Urciuo
Utvalg:
Partiutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Campania
Pris:
271,50 kr
Varenummer:
3734101
91 Poeng
Les smaksnotatene »

Nifo Sarrapochiello Aglianico del Taburno 2012

Produsent:
Nifo Sarrapochiello
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Campania
Pris:
176,50 kr
Varenummer:
3733901
89 Poeng
Les smaksnotatene »

Fattoria la Rivolta Aglianico del Taburno 2012

Produsent:
Fattoria la Rivolta
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Campania
Pris:
169,60 kr
Varenummer:
3701501
88 Poeng
Les smaksnotatene »

Laurent Gauthier Morgon Côte du Py 2014

Produsent:
Laurent Gauthier
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Burgund
Pris:
175,90 kr
Varenummer:
3818201
87 Poeng
Les smaksnotatene »

Centonze Frappato Vittoria 2014

Produsent:
Centonze
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Sicilia
Pris:
159,90 kr
Varenummer:
1447101
86 Poeng
Les smaksnotatene »

Recorrido Dry farmed Cinsault 2015

Produsent:
Altia Corp.
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Chile
Område:
Øvrige
Pris:
141,50 kr
Varenummer:
3683901
86 Poeng
Les smaksnotatene »

Gillmore Mariposa Carignan 2014

Produsent:
Gillmore
Utvalg:
Partiutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Chile
Område:
Maule
Pris:
190,60 kr
Varenummer:
3642401
86 Poeng
Les smaksnotatene »

Desormière Côte Roannaise Tradition 2015

Produsent:
Domaine Desormière
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Loire
Pris:
144,90 kr
Varenummer:
3871901
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Clos Saint-Jean Tradition 2014

Produsent:
Oliver Zeter
Utvalg:
Partiutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Loire
Pris:
147,00 kr
Varenummer:
3908101
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Potel Aviron Morgon Cote du Py 2014

Produsent:
Potel-Aviron
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Burgund
Pris:
164,90 kr
Varenummer:
3818301
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Valle dell'Acate Il Frappato Vittoria Frappato 2014

Produsent:
Valle dell' Acate
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Sicilia
Pris:
164,90 kr
Varenummer:
7096501
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Vicchimaggio Ripa delle Mandorle 2014

Produsent:
Cast. Vicchiomaggio
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Toscana
Pris:
124,90 kr
Varenummer:
5010201
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Dom. de la Garrelière Gamay Sans Tra La La 2015

Produsent:
Domaine de Garrelière
Utvalg:
Partiutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Loire
Pris:
179,90 kr
Varenummer:
3907501
84 Poeng
Les smaksnotatene »

Domaine Perraud Mâcon Rouge 2014

Produsent:
Dom. Perraud
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Burgund
Pris:
175,00 kr
Varenummer:
3818401
84 Poeng
Les smaksnotatene »

Casa Nostra Barbera

Produsent:
Winepartners Nordic
Utvalg:
Testutvalget
Volum:
3.000l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
379,90 kr
Varenummer:
3899206
78 Poeng
Les smaksnotatene »

Bree Merlot

Produsent:
Peter Mertes
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Languedoc-Roussillon
Pris:
129,90 kr
Varenummer:
2051401
76 Poeng
Les smaksnotatene »

Paternina Banda Azul Crianza 13

Produsent:
Paternina
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Rioja
Pris:
112,90 kr
Varenummer:
779501
76 Poeng
Les smaksnotatene »

Ruby Zin

Produsent:
Arcus Wine Brands
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
3.000l
Land:
USA
Område:
California
Pris:
389,90 kr
Varenummer:
1724206
70 Poeng
Les smaksnotatene »
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Boller fylt med rabarbra gir en klar smak av vår
Ukens kake
Karlsbaderboller med rabarbra

Boller fylt med rabarbra gir en klar smak av vår

Rabarbraen i hagen er ikke klar ennå, men i butikken og kanskje også i fryseren finnes det noe du kan bruke i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nå kan sommeren (og friheten) bare komme - her er vinen som passer i tiden framover
Godbiter i pollisten

Nå kan sommeren (og friheten) bare komme - her er vinen som passer i tiden framover

Det er denne rødvinen du skal nyte i den lyse og friere tiden vi går i møte.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

I mai er det rekordmange nyheter på polet. Her kan du studere 1320 smaksnotater
+
Test
Nyheter og nye årganger i BU og TU mai 2021

I mai er det rekordmange nyheter på polet. Her kan du studere 1320 smaksnotater

Aldri har det vært større aktivitet på polet enn nå. Derfor lanseres nyhetene på en onsdag, for det er ventet enormt trykk når alle disse lekkerbiskenene legges ut for salg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med dette i kjøleskapet er du godt forberedt på lysere tider
+
Ukens vin

Med dette i kjøleskapet er du godt forberedt på lysere tider

Nordmenn elsker rosa viner fra Piemonte, og du kommer garantert til å like den hvite også.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her