Denne spesielle ølnyheten bør du få med deg
Krysningen av lambic og stout er ikke hverdagskost, men belgiske Timmermans og irske Guinness kopulering er vel verd å få med deg.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Krysningen av lambic og stout er ikke hverdagskost, men belgiske Timmermans og irske Guinness kopulering er vel verd å få med deg.
Les hele sakenDet er i hvert fall ingen grunn til å bevege seg bort fra pc-en for å få tak i godt drikke, for utvalget av lekkerbiskener i alle prisklasser er fenomenalt. Og alt kan bestilles.
Les hele sakenDe siste ukene har vært sjeldent intense når det kommer til antall produkter som enten er nyheter i bestillingsutvalget eller årgangsendringer. Her finner du 1020 smaksnotater.
Les hele sakenBlant de 68 basisnyhetene er det hvitvinene som får størst oppmerksomhet. Men det er ikke snakk om bassengkanten på forskudd. Derimot hvitviner for lang lagring eller gode måltider.
Les hele sakenI november er det 77 nye produkter på plass i polhyllene. De beste er i det øvre prissjikt. Men så er det jo snart jul. Den fulle oversikten finner du her.
Les hele sakenFantastiske bobler, hvitviner av en annen verden, rødviner og hetviner likeså er hva du finner blant julinyhetene i bestillingsutvalget.
Les hele sakenHelt på topp finner du noen strålende Provence-viner i tre kulører, herlig perlevin, norsk ulagret whisky og sommerens mest leskende øl.
Les hele sakenApéritifs polliste har fått intet mindre enn 1004 nye smaksnotater i form av nye bestillingsvarer og nye årganger. I tilllegg kommer 100 nye produkter i basis. Aldri før har utvalget vært så stort og godt som nå.
Les hele sakenDet er sjelden vi kan boltre oss i en så stor mengde med lekkerbiskener som bare er et tastetrykk unna. Ikke behøver det å bli varmere i været heller, for dette er viner som erstatter rødvin i stor grad.
Les hele sakenMed mange gode viner fra det nordlige Piemonte i basishyllene, kan du nå komme rimeligere ut av suget etter nebbiolo.
Les hele sakenMen om 785 kroner er for mye, er det nok av andre godbiter blant januars nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger. Her er 630 smaksnotater du kan studere.
Les hele sakenØlutvalget i polbutikkene får et godt påfyll i januar. Og flere av ølene kommer det til å bli rift om.
Les hele sakenVed siden av denne fantastiske hvitvinen finner du smaksnotater for flere enn 800 produkter smakt i de siste ukene.
Les hele sakenBlant polets basisnyheter er det mye godt å plukke med seg, først og fremst av det søte og sterke.
Les hele sakenDu bør absolutt ta en titt i polets basishyller for det er flere interessante produkter på plass fra og med i dag.
Les hele sakenTopp riesling fra 2015 skriver seg inn i historien. I tillegg er septemberpåfyllet i pollista rekordstort. Her er de 748 produktene vi har testet.
Les hele sakenOg selvsagt hva du skal unngå. Her finner du smaksnotater for 630 produkter.
Les hele sakenVårlige hvitviner og leskende rødvin og øl står klare i polhyllene til å fylles i piknikkurvene.
Les hele sakenDrøyt 400 viner - som nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger - er testet de siste ukene. Her er oversikten.
Les hele sakenBlant marsnyhetene i polets basishylle er den en håndfull som er verd den ekstra turen.
Les hele sakenHer er alle nyhetene i bestillingsutvalget og nye årganger som er testet de siste ukene. På topp er noen av verdens mest ettertraktete vinstiler.
Les hele sakenFor blant januarnyhetene er det noen knallgode og virkelige klassiske øl og heftige whiskyer.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.
Les hele sakenØyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenPepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Les hele saken