Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Tortellini med ratatouille
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Dryss først litt salt på aubergineskivene og la dem stå og trekke en stund. Skyll i kaldt vann og tørk på papirhåndkle. Stek alle grønnsakene etterhvert i olivenolje. De skal bli møre, men ikke for myke. Rør hele tiden.
Smak til med sukker, korianderfrø, salt og pepper og ha i litt vann hvis det virker tørt. Smak gjerne til med tomatpuré eller ketchup hvis du vil ha sterkere tomatsmak. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Server med rykende varm ratatouille. Pynt med frisk basilikum.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
