Toscansk rødvin til sommerfesten

Toscansk rødvin til sommerfesten

Denne rødvinen holder til hele kvelden. Den kommer nemlig i litersflaske.

Få Ukens vin som nyhetsbrev

Aase E. Jacobsen

Unlitro 2013 (6150) er sommerlig så det holder. En saftig, leskende, fruktig og myk vin som er deilig alene eller til det meste av sommermat.

Her finner du tips til hva du kan drikke vinen til

To hundre kroner for denne litersflasken tilsvarer 150 kroner for normalflaske, så vi snakker om en veldig godt priset vin.

Rene og elegante viner

Også når vi tar i betraktning kvaliteten og hvordan det jobbes i vinmarker og vinkjeller. Bak denne vinen står blant andre Elisabetta Foradori som er mest kjent for sine viner fra Trentino.

Slik jobber Elisabetta Foradori i Trentino

Dette er hennes satsing i Maremma

Selv om klimaet og druesammensetningen er annerledes på vingården Ampeleia i Maremma, kjennetegnes hennes vinstil av eleganse og renhet.

 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Ampeleia Unlitro 2019

Produsent:
Ampeleia
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
1.000l
Land:
Italia
Område:
Toscana
Pris:
259,90 kr
Varenummer:
615001
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Hvis du vil bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter .

Ukens vin som nyhetsbrev:
Hver tirsdag, altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på nyhetsbrevet det rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen