I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene

De beste vaffeloppskriftene

(Bilde: Julia_Sudnitskaya)

Slik blir vaflene ekstra luftige

 

Luftige vafler

Antall porsjoner

12

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

120 g
3.5 dl
3.5 dl
25 g

Fremgangsmåte

Rør sammen eggeplommer, salt, sukker, vaniljesukker og mel i en bolle.

Smelt smøret og ha i melk og vann.

Rør gjæren ut i den lunkne blandingen. Ha dette så i bollen med røren.

Rør dette godt sammen.

Her er det veldig lurt å bruke en stavmikser.

Pisk eggehviten og bland inn dette til slutt.

La røren hvile en time.

Stek så vaflene og server med krem og bær.

TIPS: Har du en favorittoppskrift på pannekaker? Prøv å gjør det samme med eggene der. Slik får du virkelig luftige pannekaker.
 

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen