I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene

De beste vaffeloppskriftene

(Bilde: Julia_Sudnitskaya)

Du kan også farge vaflene

 

Vafler i rødt, hvitt og blått

Antall porsjoner

8

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

a

4 dl
5 stk

Fremgangsmåte

Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å unngå klumper.

Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. La røren stå og svelle 1/2 time.

Del røren i to deler, der du bruker rød konditorfarge i den hele bollen og blå i den andre. For å få vafler i begge fargene kan du putte de forskjellige rørene i to poser og stikke hull på tuppen av posen. Dekk så halve vaffeljernet med blå røre og halve med rød røre. 

Stek vaflene og server dem gjerne varme med is, så får du alle de norske fargene.

Flere deilige oppskrifter med vafler

Deilige retter med pannekaker er her

Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen