Drikke
Vinkurs 2. juni i Oslo – Slik smaker en vin som har fått 98 poeng

Vinkurs 2. juni i Oslo – Slik smaker en vin som har fått 98 poeng

Denne kvelden får du smake 15 viner, deriblant viner som har oppnådd noen av de høyeste poengsummene som er mulig.
05 Mai 2014 - 11:00

Din guide denne kvelden er stjernevinmakeren Sandra Tavares. Hun er å betrakte som en av de «nye store» blant vinmakerne i Portugal, og hennes viner fra Douro har flere ganger blitt kåret til beste viner i Portugal. Den utmerkelsen som rager høyest er Portugals beste vin og 98 poeng fra Wine Spectator, og denne kvelden får du smake denne og flere andre av hennes premierte viner.

Fruktig eleganse

Området Douro er viden kjent for sine portviner, men i dag er det særlig de tørre røde vinene som får mest oppmerksomhet. Dette er spennende og fyldige viner med en behagelig friskhet og stort lagringspotensial, noe du vil få oppleve gjennom kveldens smaking av 15 ulike viner fra dette og andre portugisiske vinområder.

Les mer om Sandra Tavares her

Se hva Apéritif mener om vinene

Dette får du oppleve: 4 friske hvitviner, 8 elegante rødviner og 2 delikate portviner.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Foredragsholder: Sandra Tavares, Quinta de Chocapalha, Wine & Soul og Vale D. Maria. Kurset gjennomføres på engelsk.

Dato og tid: Mandag 2. juni 2014, kl. 18.00 –  ca. 20.30.
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: kroner 495 pr. person.
Avbestillingsfrist: 27.05.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no. Spørsmål? Send en mail.

 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne kyllingsuppen med indisk vri
Dagens rett

Prøv denne kyllingsuppen med indisk vri

Denne suppeoppskriften med masse smak og krydder er perfekt nå som høstmørket er på sitt mørkeste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her