Drikke
Vinkurs 9. februar i Oslo - Châteauneuf-du-Pape-middag og vinsmaking på Onda

Vinkurs 9. februar i Oslo - Châteauneuf-du-Pape-middag og vinsmaking på Onda

Opplev Châteauneuf-du-Pape på sitt beste med en eksklusiv middag og unik smaking av jordsmonnets påvirkning på viner på topprestauranten Onda.
Redaksjonen
04 Februar 2013 - 02:00

Kurset omfatter: Eksklusiv Châteauneuf-du-Pape middag og vinsmaking
Dette får du servert: 5 forskjellige viner til middagen samt fire forskjellige viner under smakingen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 4 retters meny fra Onda (se nedenfor)
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Jean Pierre Durand, Direktør for Ogier Caves des Papes
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Lørdag 9. februar 2013, kl. 18.00 - 23.00

Pris: kroner 1295,- pr. person

Sted: Onda Restaurant, Stranden 30, 0250 Oslo

Avbestillingsfrist: 03.02.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Verdensberømte og historiske Châteauneuf-du-Pape

Bli med på en spennende helaften på Onda med både en unik vinsmaking og en eksklusiv middag med viner fra den fantastiske Rhônedalen og verdensberømte Châteauneuf-du-Pape.

Denne kvelden får vi besøk fra selveste Jean Pierre Durand, direktøren for det historiske vinhuset Ogier Caves des Papes, og her lærer du mer om noen av Frankrikes mest berømte vinområder og deres særegenheter.

Gjennom en spesialkomponert fireretters meny, satt opp av kjøkkensjefen Jonathan Howell ved topprestauranten Onda, vil du selv oppleve mat og vin i perfekt harmoni.

Til middagen får du servert en rekke av Ogier sine toppviner, deriblant deres ikoniske Clos de l'Oratoire i både hvit og rød utgave.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Meny">Se menyen for kvelden her

Unik smaking av Châteauneuf-du-Papes terroir

Denne kvelden får du også en enestående reise igjennom Châteauneuf-du-Pape sine forskjellige terroir.

Ogier Caves des Papes er nemlig det eneste vinhuset i området som lager akkurat samme vin fra 4 forskjellige jordsmonn. Druesammensetningen, vinifikasjon og alle andre detaljer er helt identiske, det er bare jordsmonnet som er forskjellig.

Gjennom denne spennende smakingen får du selv oppleve hvor viktig jordsmonn er for vinens karakter.

Gå ikke glipp av denne unike middagen og smakingen - ta med gode venner og meld deg på nå!

 Disse vinene får du servert denne kvelden:

 Til middagen:

 Rhôneviner:

 Châteauneuf-du-pape viner:

 • FIXME: not implemented embed type for object type bottle: <embed SIZE="original" VIEW="embed-inline" CLASS="embedded_bottle" OBJECT_ID="84060" CUSTOM:BOTTLESELECTOR="1">

 Dessertvin:

 • Cazes Rivesaltes Ambré 1999 (99431)

 Expression de quatre terroirs-smaking:

 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Eclats Calcaires 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)
 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Safres 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)

 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Grès Rouges 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)
 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Galets Roulés 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)

 Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene

Meny

Ogier Caves des Papes
Winemakers Dinner
-
Onda Restaurant
9. februar 2013


*
Grillet kamskjell med løyrom
Ogier Clos de l'Oratoire Blanc Châteauneuf-du-Pape 2012
**
Bakt Strøm-torsk med soppbuljong
Ogier Crozes Hermitage Comte de Raybois 2009
 Ogier St. Joseph Duc de Cadrousse 2010

***
Andebryst med kirsebær og spinat
Ogier Châteauneuf-du-Pape Bois de Pied Redal 2010
 Ogier Clos de l'Oratoire Rouge Châteauneuf-du-Pape 2010

****
Sjokolade-savarin med bringebær
Cazes Rivesaltes Ambré 1999

**

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du belgisk iste
Ukens drink

Slik lager du belgisk iste

Is-te med alkohol inneholder sjelden te, så heller ikke denne vrien. Ikke er den belgisk heller. Men absolutt smaksrik og rask å mikse sammen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol
+
Godbiter i pollisten

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol

Og det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

For å smake vin må du kunne dette
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

For å smake vin må du kunne dette

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 8 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her