Denne drinken er både søt, syrlig og krydret takket være kombinasjonen av gin og hjemmelaget mango/chili/ingefær-sirup.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne drinken er både søt, syrlig og krydret takket være kombinasjonen av gin og hjemmelaget mango/chili/ingefær-sirup.
Dette er en superenkel, men også effektiv og smakfull klassisk amerikansk drink.
Det er selveste Jerry Thomas som sørget for å udødeliggjøre Knickerbocker Cocktail, for han inkluderte den i sin 1862-utgave av The Bartender's Guide.
Denne drinken kombinerer tre populære sourdrinker: Amaretto sour, whisky sour og new york sour.
Til denne klassikeren som skal ha oppstått i Chicago (en gang ved slutten av 1800-tallet) og ikke New York, brukes egentlig rødvin. Men portvin gir den en ekstra fylde, varme og sødme.
På St. Patrick's Day 17. mars må drinken selvsagt være grønn.
En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
I denne oppskriften, komponert av Jan Vardøen, anbefales det å tilsette litt Grand Marnier, som er en appelsinlikør med cognac som base. Det gir ekstra fylde til Mimosaen. Har du Cointreau i huset, gir også den drinken en boost.
Denne blå drinken skal gi assosiasjoner til et snøskred - men varmer nok til at du får lyst på en slurk til.
Årets første påskedrink er basert på tequila. Det er selvsagt ikke denne som gir den flotte lagunefargen vi ser på bildet. Tenk deg denne i solveggen en sen ettermiddagstime på hytta i fjellet.
Med blå curacao trenger du bare vodka og sitronsaft for å skape tropisk stemning.
Chi-Chi er Pina Colada med vodka i stedet for rom. Og like innsmigrende.
Chi-chi kan minne om en pina colada, men har vodka og ikke rom. Denne har heller ikke ananas, derimot grapefruktjuice og er derfor friskhere.
En sitronpreget gin soda med en hemmelig ingrediens setter smaksspor etter seg.
Denne drinken ser umiskjennelig ut som en frokosttallerken, men passer best fra brunsj og utover.
Denne utgaven av Singapore Sling har mindre ananasjuice enn originalen, og egner seg derfor bedre for et nordlig klima.
Bitter sling er en av de aller eldste drinkene som fortsatt mikses. Og den egentlige gin tonic.
Ønsker du mer sting i denne tropiske drinken kan du ha i litt mer Tabasco.
Skap litt tropisk stemning på Afterski-en med denne drinken