Denne sirupen setter skikkelig julesmak til drinken.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Den klassiske Pimm’s Cup er et enkelt alternativ som garantert faller i smak. Med denne oppskriften får du vår variant.
Svensk punsj skiller seg fra den karibiske Planter's Punch ved at den er basert på arrack - sukkerrørbrennevin fra Indonesia. Sammen med andre eksotiske ingredienser som sukker, te, krydder og sitron.
Med denne drinken kan du droppe desserten. Kremlikør og kaffe smaker fortreffelig sammen og er best avkjølt.
Denne drinken er en suveren om sommeren. Perfekt å tilberede i stor bolle og servere som aperitiff før grillfesten.
Denne drikken bygger på tekonsentrat av Ceylon Breakfast te. Litt kald melk og isbiter. Følg den enkle oppskriften og du blir garantert fornøyd.
Fersk mynte-te er deilig enten som en kald eller varm drikke. Her har du den meget enkle oppskriften.
Sure føtter er en deilig drink og har ingen ting med smågodt å gjøre. Denne må du prøve.
En punsj med smak av akevitt og norske epler er som skapt for så vel utendørs- som innendørsfester.
Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.
Hvem kan motstå Shady lady? Denne kommer både barn og voksne til å sette pris på. En alkoholfri drink med yoghurt, banan og frosne bær.
Denne drinken er ikke bare leskende og knallgod, men også lett å lage til mange.
Et glass med varm polkamelk får sikkert dansefoten i gang. Enkel er den å lage og unnagjort på 10 minutter.
Nøyaktig når denne klassiske drinken så dagens lys er det ingen som med sikkerhet kan si, men den dukket opp i løpet av første verdenskrig. Den har til og med hentet navnet sitt fra en franskbygd 75 mm's kanon!
Sitron- og kardemommesirup gir veldig god smak til gin-tonicen og andre ginbaserte drinker.
Juleakevitt blir ekstra fruktig og innsmigrende når den infuseres med multer.