Drinker

  • 10 minutter

    Honningsirup er bedre/lettere å bruke i drinker enn uutblandet honning.

  • 10 minutter

    Dette er ikke en brusdrikk i vanlig forstand. Du skal nemlig starte med å lage to doble espresso. Så litt sitronsaft og så granateplesaft. Serveres iskald.

  • 10 minutter

    Denne sirupen setter skikkelig julesmak til drinken.

  • 10 minutter

    Den klassiske Pimm’s Cup er et enkelt alternativ som garantert faller i smak. Med denne oppskriften får du vår variant.

  • 10 minutter

    Svensk punsj skiller seg fra den karibiske Planter's Punch ved at den er basert på arrack - sukkerrørbrennevin fra Indonesia. Sammen med andre eksotiske ingredienser som sukker, te, krydder og sitron.

  • 10 minutter

    Med denne drinken kan du droppe desserten. Kremlikør og kaffe smaker fortreffelig sammen og er best avkjølt.

  • placeholder
    10 minutter

  • 10 minutter

    Denne drinken er en suveren om sommeren. Perfekt å tilberede i stor bolle og servere som aperitiff før grillfesten.

  • 10 minutter

    Denne drikken bygger på tekonsentrat av Ceylon Breakfast te. Litt kald melk og isbiter. Følg den enkle oppskriften og du blir garantert fornøyd.

  • 10 minutter

    Fersk mynte-te er deilig enten som en kald eller varm drikke. Her har du den meget enkle oppskriften.

  • 10 minutter

    Prøv denne deilige tedrikken med jordbær og agurk.

  • 10 minutter

    Denne friske og deilige sirupen kan du bruke til desserter og drinker.

  • 10 minutter

    Denne drinken er ikke bare leskende og knallgod, men også lett å lage til mange.

  • 10 minutter

    Et glass med varm polkamelk får sikkert dansefoten i gang. Enkel er den å lage og unnagjort på 10 minutter.

  • 10 minutter

    Nøyaktig når denne klassiske drinken så dagens lys er det ingen som med sikkerhet kan si, men den dukket opp i løpet av første verdenskrig. Den har til og med hentet navnet sitt fra en franskbygd 75 mm's kanon!

  • 10 minutter

    Sitron- og kardemommesirup gir veldig god smak til gin-tonicen og andre ginbaserte drinker.

  • 10 minutter

    Juleakevitt blir ekstra fruktig og innsmigrende når den infuseres med multer.

  • 10 minutter

    Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, også kald, eller brukes i drinker - som Hot Apple Cider på Poppy.

  • 10 minutter

    Multebærsirup setter helnorsk smak på mang en cocktail.

  • 10 minutter

    Bringebærsirup er nødvendig i en klassisk drink som Knickerbocker Cocktail og setter veldig god og smak på et lyst øl.

Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken