Drinker

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.

  • 10 minutter

    Denne sirupen er super i drinker med akevitt eller gin.

  • 10 minutter

    Rødvinstoddy med en klunk cognac varmer ekstra godt.

  • 10 minutter

    Enten du stemmer blått, rødt eller noe midt i mellom, er dette drinken du skal ha foran deg når du følger valgsendingen.

  • 10 minutter

    Sitrus og rødvin er ingrediensene i spanjolenes sangria. Du kan variere den med annen frukt enn i denne oppskriften. Garantert en fulltreffer som velkomstdrink.

  • 10 minutter

    Slik skal du lage en velkomstdrink som alle vil sette stor pris på med både agurk og melon.

  • 10 minutter

    Slik lager du enkelt iste på 10 minutter til alle som kommer.

  • 10 minutter

    Bowle kan serveres både med og uten alkohol, og hvorfor ikke gjøre stas på barna i deres selskap også ved å servere en spennende, fruktig bowle til dem.

  • 10 minutter

    Dette er en drink som virkelig smaker sommer. Samtidig er den morsom å lage og ikke minst å servere.

  • 10 minutter

    Lag din egen friske og leskende eplesoda som blir helt lys og klar takket være (naturlig) syretilsetning og filtrering.

  • 10 minutter

    En skikkelig god velkomstdrink som lager på 10 minutter. Følg den enkle oppskriften

  • 10 minutter

    En deilig velkomstdrink.

  • 10 minutter

    Denne drinken er en suveren om sommeren. Perfekt å tilberede i stor bolle og servere som aperitiff før grillfesten.

  • 10 minutter

    Denne drikken bygger på tekonsentrat av Ceylon Breakfast te. Litt kald melk og isbiter. Følg den enkle oppskriften og du blir garantert fornøyd.

  • 10 minutter

    Fersk mynte-te er deilig enten som en kald eller varm drikke. Her har du den meget enkle oppskriften.

  • 10 minutter

    Prøv denne deilige tedrikken med jordbær og agurk.

  • placeholder
    10 minutter

    Sure føtter er en deilig drink og har ingen ting med smågodt å gjøre. Denne må du prøve.

  • 10 minutter

  • 10 minutter

  • 10 minutter

    En punsj med smak av akevitt og norske epler er som skapt for så vel utendørs- som innendørsfester.

  • 10 minutter

    Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.

Forsiden akkurat nå
La iskremen få en pause - gå for pannacotta med marinerte jordbær i stedet
Ukens kake

La iskremen få en pause - gå for pannacotta med marinerte jordbær i stedet

Pannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus er perfekt fredagsmums
Dagens rett

Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus er perfekt fredagsmums

Kanskje har du sågar funnet sopp allerede. Om ikke, blir retten like god med sopp fra butikken (eller fjorårets fra fryseren).

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra gris til vindruer ga Norge et nytt vinområde
+

Fra gris til vindruer ga Norge et nytt vinområde

Toyni Tobekk og Arild Hebnes plantet sine første vinstokker i 2020 etter å ha drevet med gris i 26 år. Første årgang ble 2022 og nå inviterer de til vinsmaking – og plukking av druer.

Les hele saken