Drinker

  • 10 minutter

    Et glass med varm polkamelk får sikkert dansefoten i gang. Enkel er den å lage og unnagjort på 10 minutter.

  • 10 minutter

    Kaffelade er kaffe og sjokolade i herlig forening. Når vi blander inn litt av konfektklassikeren After Eight, Da får drinken et skikkelig løft.

  • 10 minutter

    Lag deg et glass med varm deilig kryddermelk som inneholder kanel, malt, kardemomme og enda mer snadder.

  • 10 minutter

    Lag en kaffedrikke som smaker av eplekake bare med eplesirup i. Utgangspunktet er selvfølgelig espressokaffe.

  • 10 minutter

    En kopp med luksuskaffe bør du og dine unne dere. Men dette er ikke en helt vanlig kaffe. Du skal nemlig røre ut en After eight-konfekt i hver kopp og toppe med krem.

  • 15 minutter

    Denne kommer så vel barn som voksne til å sette pris på. Varm sjokolade pyntet med marshmallows og et dryss av kakao blir en hit

  • 10 minutter

    Her finner du oppskriften på en alkoholfri drink. En deilig kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. Ferdig på 10 minutter.

  • 10 minutter

    Her finner du oppskriften på en alkoholfri drikk. En deilig kombinasjon av sterk brasiliansk kaffe, sjokolademelk og vispet kremfløte. Ferdig på 10 minutter.

  • 5 minutter

    Denne drinken blir garantert ikke stående igjen på bordet - halvdrukket. Frisk kombinasjon av vodka og tequila gjør den til en sommerfavoritt. Den er komponert av Rune Kaarbø, Bakgården Bar, i Kristiansand.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
  • 5 minutter

    Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
  • placeholder
    5 minutter

Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken