Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele sakenDenne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenNå er de norske bærene her. Både de du finner i butikken og helt gratis i skogen. Her får du de tipsene og oppskriftene du trenger.
Les hele sakenEnten du bruker bringebær fra skogen, hagen eller butikken blir resultatet like godt. Den ideelle søtsaken til sommerkakebordet.
Les hele sakenMuffins er perfekt for barnebursdager og utendørsmåltider, og i denne oppskriften forenes det barnslige med en smak som også de voksne vil like.
Les hele sakenDenne britiske klassikeren er perfekt for å tømme fryseren for fjorårets bær. Men den kan selvsagt også lages med årets avling - når den tid kommer.
Les hele sakenBærene du ikke spiser som de er, bruker du i denne kakeoppskriften. Rett og slett en lekker munnfull.
Les hele sakenBringebær er en favoritt i kakesammenheng, og med denne sjokolade-nætte-ostebunnen blir det festsus over baksten.
Les hele sakenSpeltmelet sikrer samvittigheten slik at du kan unne deg et ekstra stykke, for denne enkle kaken smaker veldig godt.
Les hele sakenBuskene bugner av solmodne, saftige bringebær. Vi gir deg oppskrifter på de beste måtene å utnytte fristelsene.
Les hele sakenAlle elsker muffins, og spesielt når de bakes med sommerens friske bær.
Les hele sakenSommeren er nå på sitt beste og det er lite som slår en leskende drikk i varmen, som en sunn, frisk og velsmakende smoothie.
Les hele sakenI denne dessertoppskriften er det den luftige gratinerte eggedosisen som gjør susen.
Les hele sakenDenne sommerlige vrien på favorittkaken suksessterte vil garantert gi suksess. Her er oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Kypros med sin minst 5000 år lange vintradisjon, er i dag et veldig spennende vinland med spektakulære høytliggende terrasserte vinmarker med upodete vinstokker, satsning på egenartede lokale druesorter.
Les hele sakenVi tar sikte på knallvær slik at du kan fyre opp grillen og prøve deg på denne supre oppskriften med entrecôte. Regner og blåser det, går du for stekepanne og ovn.
Les hele sakenOpprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.
Les hele sakenDenne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.
Les hele sakenKylling smaker relativt lite i seg selv, så en marinade er ofte en smaksbærende faktor. Men ikke nok, for tilbehøret må også ha mye smak - som her.
Les hele sakenKamskjell og reker på stekt piggvar med friskkuttede grønnsaker og sjysaus er bare så fristende - og ikke minst veldig enkelt å lykkes med. Det er bare å løpe til fiskedisken med en gang
Les hele saken