Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenDet er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.
Les hele sakenDet er absolutt ingen grunn til å være redd for å lage pinnekjøtt hjemme, for det lager seg nesten selv.
Les hele sakenI dag venter oppskriften på kyst-Norges julestolthet deg. Det herlige pinnekjøttet er det mange som ikke får nok av, og det er lett å forstå.
Les hele sakenPinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenPinnekjøtt er stadig fleres favoritt på julaften, men enda flere starter pinnekjøttsesongen i godt tid før julaften. Er du blant dem og har planer om delikatessen i helga, følg med for det betyr rester av pinnekjøtt i kjøleskapet. Her får du oppskriften p
Les hele sakenNå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Les hele sakenHar du fortsatt pinnekjøtt som ikke er spist, har du kanskje lyst å prøve en helt annen vri. Prøv denne oppskriften. da vel.
Les hele sakenGjør som Eyvind Hellstrøm, introduser litt andre smaker til pinnekjøttet og du får en helt annen smaksopplevelse.
Les hele sakenOst, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenDenne oppskriften er super enten mens du venter på å angripe pinnekjøttet, eller om du har rester etter pinnekjøttmiddagen.
Les hele sakenFor noen år siden fikk vi i Apéritif et tips fra en av våre lesere på Vestlandet. Temaet var, kanskje ikke så uventet, pinnekjøtt.
Les hele sakenPinnekjøtt eller saueribbe, fåreribbe eller bare ribbe - kjært barn har mange navn. Én ting kan vi likevel enes om, pinnekjøttet vinner stadig nye venner.
Les hele sakenKjøttmiddagene er for mange de viktigste med hele julefeiringen. Her er oppskriftene som gjør at du lykkes.
Les hele sakenI dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenGlad i fransk mat og vin? Ja, da må du få med deg denne smakfulle opplevelsen den 10. oktober.
Les hele sakenDen 18. september inviterer vi deg til en smakfull opplevelse hvor fem viner fra Hellas kombineres med delikate småretter fra ASIA Aker Brygge.
Les hele sakenBli med på en unik vinopplevelse den 17. september. Dette er en sjelden mulighet til å smake og sammenligne viner fra ulike årganger og deler av Toscana.
Les hele sakenBli med på en spennende rundreise i Pfalz vinmarker den 9. september med den anerkjente tyske vinprodusenten, Von Winning.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Se i saken hvilke viner som venter på deg!
Les hele sakenVinmonopolets satsing på alkoholfrie alternativer fortsetter, og bærer frukter.
Det er særlig et par hvitviner fra Azorene som topper kulhetsskalaen, så kan du vente med aglianicoene når viltet kommer på menyen.
Faiveley er en av dem som nailer den noe atypiske litt fete og søte burgundårgangen 2022. Det er noen av i alt 800 testede nyheter i juli.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2023 og 2022, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner.
Med EM i fotball på tysk jord, passer det veldig godt med tysk øl i eliteklassen - der som i ølverdenen er det overraskelser.
Hyse, eller kolje som den også kalles, er etter manges mening den aller beste fisken i torskefamilien. Svært anvendelig og en god partner til lett fruktige hvitviner. Særlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenNorskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenJordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.
Les hele sakenFerdigrenset krabbe er den beste fast-food som finnes. Perfekt til fredagskosen.
Les hele sakenDenne helgen oppfordres du til å ta en liten latino. Eller kanskje en stor, for denne drinken blir garantert ikke stående igjen på bordet - halvdrukket. Frisk kombinasjon av vodka og tequila gjør den til en potensiell sommerfavoritt.
Les hele saken