Pannekaker behøver ikke være søte. De kan også lages som i denne oppskriften med bacon og linser. Du lager den på maks 20 minutter.
Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Denne kombinasjonen har du kanskje aldri tenkt på. Derfor må du prøve sopp-pai med bacon. Her er oppskriften.
Du skal la kyllinglårene få en time i ovnen. Samtidig kan du å lage tilbehøret, dekke bordet og ta deg av eventuelle gjester. De vil garantert bli begeistret for det du serverer. Her oppskriften på suksess.
Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.
Del grillpølsene opp i store biter og tre de på grillspyd med blader av frisk salvie imellom. Det går svært fort på grillen så pass på.
Denne oppskriften fullfører du på under 20 minutter. Husk at aspargesbønnene skal være lettkokte før du surrer de i bacon og deretter freser de i en panne. De blir et elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Ovnsbakt kylling med makaroni er ikke kjedelig. Retten et veldig godt utgangspunkt for en smaksrik hverdagsrett som barn i alle aldre vil elske.
BLT er forkortelse for bacon, lettuce og tomato. En klassisk amerikansk sandwich med bacon, salat og tomat. Det tar deg 10 minutter å lage den.