Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør au du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør au du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Denne kaken er veldig rask å lage. Det går ikke ut over smaken. Følg oppskriften og i løpet av noen minutter kan du servere de til kaffen.
Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gjelden ved å kjenne den herlige smaken.
Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.
Det finnes knapt noen enklere kake enn denne - du kan rett og slett ikke mislykkes. Best av alt, den er knallgod.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.