ingredienser

Oppskrifter som inneholder eddik

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 4 timer 10 minutter

    Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.

  • 35 minutter

    Hjemmelaget sriracha er spicy chilisausen alle kokker sverger til. Oppskriften stammer fra Thailand, hvor de helst bruker den til sjømat, mens indoneserne bruker den til suppe, nudler og vårruller. Denne oppskriften gir ca. 8 dl saus.

  • 12 timer

    Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.

  • 15 minutter

    En panne med mye smak av hav og umami som i tillegg er veldig lett å lage.

  • 1 time

    Red Velvet-kaken er også kjent for sin smøraktige eller kremostbaserte hvite glasur som i denne oppskriften ikke inneholder melkeprodukter i det hele tatt siden den er vegansk

  • 20 minutter

    Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull

  • 30 minutter

    Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.

  • 40 minutter

    Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.

  • 1 time

    Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.

  • 30 minutter

    Selvfølgelig kan du lage din egen sennepssild. Bare følg den enkle oppskriften

  • 30 minutter

    Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Det gir alltid litt ekstra feststemning når krabbene er selvkokte.

  • 2 timer 30 minutter

    Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.

  • 15 minutter

    Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.

  • 5 minutter

    Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.

  • 20 minutter

    Denne deilige retten inneholder svært gode smaker, takket være deilige grønnsaker som er å finne i butikkene nå.

  • 1 time

    Sursyltede plommer er deilig garnityr til stekte- og tradisjonelle retter. Prøv det også sammen med en god modnet ost.

Forsiden akkurat nå
Endelig er skreien her - gjør klar for skikkelig mølje
Dagens rett
Skreimølje på tradisjonelt norsk vis

Endelig er skreien her - gjør klar for skikkelig mølje

For noen er dette årets desiderte høydepunkt, for andre er det en øvelse på linje med lutefiskritualet. Sørg for å teste mølje nå mens skreien er på sitt beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik blir du en enda større kaffeelsker
Ukens drink
Café d'Amour drinkoppskrift

Slik blir du en enda større kaffeelsker

Litt krydder og en klassisk appelsinlikør er det som løfter espressosmaken ytterligere noen hakk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne klassikeren vil vekke begeistring på middagsbordet
Dagens rett
Fersk suppe servert med kjøtt og bollegrøt

Denne klassikeren vil vekke begeistring på middagsbordet

Tradisjon, hverdagsmat eller festmat. Uansett bakgrunn eller anledning; fersk kjøtt og suppe er deilig og varmende, og perfekt som helgemiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smak deg gjennom juicy viner fra de hotteste spanske produsentene
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 8. februar i Oslo

Smak deg gjennom juicy viner fra de hotteste spanske produsentene

Vi gir deg en unik mulighet til å smake viner fra Spanias nye og lovende produsenter. Her snakker vi juicy og fruktige viner som gir en fest av en smaksopplevelse og flasker som fort blir revet ut av polets hyller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Winemakers Dinner: En fornøyelse av smaker når den spanske kongen av cava inntar Delicatessen i Fredrikstad
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 14. februar i Fredrikstad

Winemakers Dinner: En fornøyelse av smaker når den spanske kongen av cava inntar Delicatessen i Fredrikstad

Spania møter Spania. Det blir fyrrige smaker og friske bobler en valentinsdag verdig når en av Spanias desidert beste cavaprodusenter, Juvé y Camps, inntar Delicatessen i Fredrikstad.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det beste du kan starte helgen med
Dagens rett
Tournedos med sopp- og fløtesaus

Det beste du kan starte helgen med

En saftig biff skåret av den tynneste delen av indrefileten og toppet med hjemmelaget soppsaus. Du ønsker at fredagskvelden varer evig.

Les hele saken