ingredienser

Oppskrifter som inneholder eddik

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 20 minutter

    Denne tyrkiske frokost-/brunsjretten gir en kicktart på dagen.

  • 4 timer 30 minutter

    Denne retten med sin smakfulle potetsalat blir gjort ugjenkjennelige, men altså veldig gode gjennom en lang rekke ingredienser. Bli ikke skremt av listen.

  • placeholder
    4 timer 10 minutter

    Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.

  • 35 minutter

    Hjemmelaget sriracha er spicy chilisausen alle kokker sverger til. Oppskriften stammer fra Thailand, hvor de helst bruker den til sjømat, mens indoneserne bruker den til suppe, nudler og vårruller. Denne oppskriften gir ca. 8 dl saus.

  • 12 timer

    Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.

  • 15 minutter

    En panne med mye smak av hav og umami som i tillegg er veldig lett å lage.

  • 1 time

    Red Velvet-kaken er også kjent for sin smøraktige eller kremostbaserte hvite glasur som i denne oppskriften ikke inneholder melkeprodukter i det hele tatt siden den er vegansk

  • 20 minutter

    Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull

  • 30 minutter

    Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.

  • 40 minutter

    Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.

  • 1 time

    Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.

  • 30 minutter

    Selvfølgelig kan du lage din egen sennepssild. Bare følg den enkle oppskriften

  • 30 minutter

    Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Det gir alltid litt ekstra feststemning når krabbene er selvkokte.

  • 2 timer 30 minutter

    Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.

  • 15 minutter

    Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.

Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når tilbehøret er i boks, er middagen klar
Dagens rett
Rødkålsalat med fiken og søtpotet

Når tilbehøret er i boks, er middagen klar

Denne juleinspirerte salaten passer sammen med alt det gode du har i kjøleskapet for tiden. Og rødkål bør være i enhver grønnsaksskuff i ukene framover.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken