ingredienser

Oppskrifter som inneholder Egg

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Danskene er virkelig mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften med frikadeller og med grov pesto både rask og proppfull av smak.

  • 1 time 10 minutter

    Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai. Husk at mange av disse ostene er salte. Pai med skinke og blåmuggost blir en slager.

  • 1 time 15 minutter

    Dette er den enkleste formen for bananbrød, og en flott måte å få spist opp bananer som er i ferd med å bli overmodne.

  • 5 minutter

    Skal du feire halloween eller ei skal gresskarene nytes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på, nemlig til en kake alle vil glede seg over.

  • 1 time 10 minutter

    Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.

  • 10 minutter

    Denne omeletten er det kjapt å lage. Med ost og tomatsalsa vil alle rundt bordet smile.

  • 45 minutter

    Når du bruker denne fisken i stedet for kalv til schnitzelen, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett

  • 40 minutter

    Et lunt stykke eplekake er definitivt et høydepunkt. Bak flere og putt i fryseren.

  • 1 time

    Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.

  • 40 minutter

    Thailandske fiskekaker som du server med agurksalat og sweet chilisaus eller med ris og peanøttsaus.

  • 40 minutter

    I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.

  • 1 time 10 minutter

    Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.

  • 40 minutter

    Bak en fletteloff med ost. Alt du trenger av ingredienser finner du i oppskriften som er veldig enkel og som gir det loff du garantert kommer til å bake flere ganger.

  • 1 time 15 minutter

    Du må prøve grove pannekaker med friske bær og gjerne blåbær. Alle liker pannekaker enten som lunsj eller middag.

  • placeholder
    45 minutter

    Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.

Forsiden akkurat nå
Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol
+
Godbiter i pollisten

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol

Og det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

For å smake vin må du kunne dette
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

For å smake vin må du kunne dette

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 8 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken