Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på kalkun-stuffing av kyllingdeig og lever.
Sirupssnipper hører julen til. De er en fine, tynne julekaker med masse god smak av nellik, kanel, muskat og pepper.
Husker du hvordan bestemors smultringer smakte? Deilige er vi sikre på. Her har du oppskriften hun sannsynligvis brukte.
Ikke rent få nordmenn reiser til Thailand i jula. Hvis ikke det står på planen i år kan du lage denne omeletten og drømme deg bort.
Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Delfiakake er enkelt å lage, den krever ingen steketid, bare å stå kjølig. Flg den enkle oppskriften
I den originale franske paien quiche skal det være mørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.
Disse bollene er godt krydret, men servert med en avkjølende yoghurtdressing smaker de godt. En kjøttfri versjon, lager du bollene med moste kikerter i stedet.