ingredienser

Oppskrifter som inneholder fløte

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 40 minutter

    Du synes kanskje at brødpudding høres lite spennende ut. Du tar feil.

  • 1 time

    Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.

  • 50 minutter

    Nesle høres mye hyggeligere ut enn brennesle, men det er akkurat det samme. Og dette forhatte ugresset er altså en viktig ingrediens i denne paien sammen med deilig ost.

  • 3 timer

    Liker du makroner som mange gjør, skal du prøve disse med snickerssmak.

  • 1 time 20 minutter

    Disse vakre blomstene av noen cupcakes vil vekke begeistring.Ikke minst på grunn av blåbærmoussen. Oppskriften er lett som bare det.

  • 2 timer

    Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.

  • 40 minutter

    Makroner er deilige. Denne oppskriften gir deg muligheten til å legge noe ekstra på, nemlig roser. De lager du selvfølgelig selv.

  • 1 time 30 minutter

    Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.

  • 1 time

    Ostekake er en sikker vinner på kakebordet. Her en oppskrift med lime som setter en ekstra spiss på kaken.

  • 40 minutter

    En kongelig kake med røtter helt til bake til 1500-tallet sies det. DU kan gjøre ære på gjestene selv de sikkert ikke tilhører aedlig slekt.

  • 30 minutter

    Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.

  • 1 time 30 minutter

    Dette er en miniutgave av den populære kaken Pavlova. Den har fått sitt navn fra den berømte russiske ballerinaen: Anna Pavlova.

  • 15 minutter

    Frappé er iskaffe som toppes med pisket fløte. Du kan bruke den som en dessert eller som en forfriskende oppkvikker.

  • 15 minutter

    I denne deilige og oppkvikkende drikken trenger du ikke mange ingredienser. Men en dobbel espresso må du ha. Resten finner du i oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Vannmangel forandrer vinlandskapet
+

Vannmangel forandrer vinlandskapet

At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med stekt kveite og sesongens tomater og aspargesbønner til blir det fest på tallerkenen
Dagens rett

Med stekt kveite og sesongens tomater og aspargesbønner til blir det fest på tallerkenen

Kveita er en av Norges flotteste matfisker og kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. Den er uhyre velvillig i kjøkkenet og lett å finne både tilbehør og vinfølge til, derfor er den også kokkenes favoritt.

Les hele saken