Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Opprinnelsen til denne kaken er nær sagt selvsagt amerikansk. Mye av alt er typisk for kakene som faller i smak der. Denne utgaven er søt
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Den klassiske amerikanske pastaretten mac 'n cheese er virkelig kosemat. En favoritt blant både voksne og barn.
Prinsessekake er en uimotståelig bollekake med deilig tykk vaniljekrem og som her toppet med sommerens friske bær.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Denne amerikanske klassikeren går ofte under navnet Hummingbird cake, og er en svært mektig kake som med fordel kan deles i små stykker.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.