Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Kochujon er fylt chili og chojang er en typisk koreansk saus som både er krydret, søt og syrlig. Sammen er dette en smårett som setter spor etter seg.
Mangle liker ikke julekaker fordi de er så tørre. Disse små knyttene er sprø utenpå og myke inni. Og ikke minst er de veldig raske å lage nå bare noen dager før jul.
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.
Disse småkakene med mandler, nougatfyllet og nøtte-karamell-toppingen gjøre disse små munnfullene store og uimotståelig gode.
Bak en deilige kake med safran som vil vekke oppmerksomhet på bordet. Og ikke minst smaker herlig. Følg oppskriften og du kan servere.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.