Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kjøkkensjefen Geir Skeie. En oppskrift du så absolutt bør prøve. Bare følg oppskriften og du blir kjempefornøyd med resultatet.
Her får du en oppskrift på torsk som det virkelig er sus over.Det er nemlig Sven Erik Renaa, bidrag til Årets Kokk 2006. Smaker garantert herlig.
Kan du tenke deg noen bedre enn kveite. Når du plusser på med sherry og grønnsaker blir det et herlig måltid.
Denne lekre retten har faktisk vært med i kokke-NM, men du klarer den fint. Her er oppskriften.
Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander. Her er oppskriften.
Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.
Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.
Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som her. Ikke er den komplisert å lage heller.