- Rens fennikelen og del den i to. Legg dem i en kjele og fyll på olivenolje så det dekker.
 - Tilsett skall av en halv sitron og 2 stjerneanis og smak til med salt og pepper. Kok på svak varme til fennikelen er mør helt igjennom.
 - Kok kalvebrisselen med sjalottløk, litt hvitløk, timian, salt og pepper. Avkjøl og rens for sener og hinner, stek den lett i smør før servering.
 - Skrell jordskokkene og kok dem møre i melk. Mos til en jevn suppe og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
 - Stek kveiten og anrett den på smørdampede erter. Anrett brissel rundt fisken og hell på den skummende jordskokksuppen.
 - Stek fennikelen raskt i smør og legg den over fisken.
 - Pyntes med sort trøffel.
 
At kveite er en av de beste fiskeråvarene vi har, skjønner du når du har sett disse oppskriftene