ingredienser

Oppskrifter som inneholder pepper

Oppskriftstype

Ingredienser

  • placeholder
    20 minutter

    Dette er en rett som alle vil like. Dessuten er den kjapt å lage.

  • 30 minutter

    Denne retten må du prøve med svinefilet og tomater. På en halv time kan du servere alle rundt bordet. Følg den enkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng

  • 25 minutter

    Hamburger er manges favoritt. Dette er oppskriften på hvordan du selv lager alt, også dressingen.

  • 30 minutter

    Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.

  • 20 minutter

    Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær. Og minst er den enkel å lage.

  • 1 time

    Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter middagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige. Her med kylling og spinat.

  • 1 time

  • 1 time 30 minutter

  • 15 minutter

    Her får du oppskriften på en spennende pastarett der røkt skinke og soltørkede tomater setter en ekstra spiss på måltidet. Rask å lage er den også. Du kan servere i løpet av 15 minutter.

  • 10 minutter

    Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.

  • 30 minutter

    Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing til er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehør som er enkelt å få til.

  • 30 minutter

    Hva smaker bedre enn en mør biff? Og hvis du lager en god salta til og pesto da blir det fest om så det er midt i uka.

  • 3 timer

    Har du lyst til å gi den tradisjonelle ribba spennende nye smaker? Her har du en oppskrift som løfter retten til nye høyder.

Forsiden akkurat nå
16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sugen på kebab? Du lager den enkelt selv
Dagens rett

Sugen på kebab? Du lager den enkelt selv

Renskåret svinekjøtt stekes raskt i panne og fylles i pitabrød med sprø salat og tomater og så mye chilisaus du liker. Enkelt, men også veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai
+
Tester

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai

Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai

Les hele saken