Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.
Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.
Røkt skinke er deilig og med en potetmos med god sennep i blir det et måltid som du blir god og mett av. 30 minutter å lage
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.
Kylling blir de færreste lei av. Denne oppskriften på pitabrød med kylling og tzatziki er er både lettvint og smaker veldig godt.
Svinekjøtt tåler mye smak. I denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki som finnes i dagligvarebutikker som ferdigsaus.
Denne salaten er veldig god til en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Følg den enkle oppskriften.
Norsk spekemat må det være. Men litt svensk ost hører også med i denne salaten.
Superenkel og supergod er denne pastaretten. Nykålen er med å gjøre måltidet komplett sammen med pepperskinke.
Dette er en smakfull og mager middagsrett som er raskt å lage. Server gjerne med poteter eller godt brød.
Hva smaker bedre enn en mør biff? Og hvis du lager en god salta til og pesto da blir det fest om så det er midt i uka.
En salat med fransk tuch, men med skikkelig norske råvarer. Marinaden, som du også får oppskriften på, løfter smaksopplevelsen.
Lag en salat med melon og fetaost. Det er så enkelt at du kan servere den i løpet av 15 minutter maks. Følg den enkle oppskriften du finner her.