Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Denne retten med brokkolisalat er komponert av de kjente kokkene Tom-Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen. Det betyr at du får mye smak og en deilig salat.
La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplesider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt, kan vi love.
Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Carne no tacho com couve er fårikål på brasiliansk. Men smaker ikke som norsk fårikål. Prøv så får du smaken av en annen måte å lage lammet på.
Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.
Dette er favorittilbehør til alt fra biff, pølser, stekt fisk til spekemat. Topp til koldtbordet.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille når steken nye høyder.
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Ovnsbakte poteter passer perfekt til grillet eller stekt kjøtt eller fisk. Veldig enkelt å lage hvis du følger vår oppskrift. Du blir garantert fornøyd.