Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.
Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.
Finn frem leirgryta å la den komme til heder og verdighet igjen. Gi den et besøk med kylling og andre godsaker. Dermed har du et måltid som nesten lager seg selv.
Her er en oppskrift på tradisjonell lutefisk, men med spennende vri på tilbehøret. Grønne linser og sennepssaus passer utmerket som et alternativ til den tradisjonelle ertestuingen.
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Denne retten med brokkolisalat er komponert av de kjente kokkene Tom-Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen. Det betyr at du får mye smak og en deilig salat.
La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplesider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt, kan vi love.
Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Carne no tacho com couve er fårikål på brasiliansk. Men smaker ikke som norsk fårikål. Prøv så får du smaken av en annen måte å lage lammet på.
Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.