Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Når grønnsaker (også rester) ostegratineres, går de i en egen mage. Lag derfor ekstra stor porsjon.
Denne varianten kalles Pizza Melanzane Parmigiana, en klassiker fra Napoli. Og ikke minst det er en vegetar-pizza.
Dette er garantert en rett som får bein å gå på. Du kan servere de ved siden av kjøtt eller fisk. De duger også som en liten godbit når det måtte passe.
Du kan godt servere denne salaten alenen som hovedrett. Med alt det gode som er i garanterer vi at det blir mett og fornøyd.
Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Du kan bruke den til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Denne retten er woket eller stekt i panne. Godt kan vi love deg at det blir. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet