Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Du kan bruke den til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Denne retten er woket eller stekt i panne. Godt kan vi love deg at det blir. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet
Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Denne deilige løkpaien sies å komme fra Nice, og egner seg godt til lunsj.
Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
I denne oppskriften møter den milde og friske smaken av skrei den spenstige og sterke smaken av chorizo.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Denne deilige potetretten er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt. Den består av potet, løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat.
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.