Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Salata hara er en typisk arabisk siderett som serveres til kjøtt eller fisk. Hara betyr het, men den er ikke like sterk som eksempelvis harissa. Styrken er det du som avgjør.
Dette er en deilig dessert med jordbær. Du kan den lages uten ismaskin. Følg den enkle oppskriften.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.