Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve i porsjonsstørrelser. Følg oppskriften og de kommer opp i rett stilling.
Denne sausen skal du servere til hvit eller rød fisk med dampet spinat, erter, blomkål eller brokkoli.
Bresert beskriver en teknikk der man først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus. Garantert suksess.
Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.
Kanskje den beste påskekaken du kan lage. Appelsin-smørkrem toppet med biter av Kvikklunsj og sjokoladeegg.
Lag grove rundstykker med litt fart i. Det får du med denne oppskriften der pepperoni og ost er med.
Egg i rundstykke betyr nybakt loff og hardkokt egg. Bakt sammen passer de meget godt til påskefrokosten eller som turmat.
Muffins eller cupcakes er det det samme eller? Her du en oppskrift på sistnevnte som passer utmerket til påske.
Muffins med påskepynt i mange farger. Her får du oppskriften. Og resultatet smaker deilig og pynter flott på bordet.
På nasjonaldagen skal det være mange kaker på bordet. For festens yngste kan det være vanskelig å balansere store kakestykker på tallerkenen. Disse kakene er perfekte å ta i en liten klype.