Barnas slangepølser

Denne pølseretten vil barna elske. Vær sikker på at du lager mange nok for vi vet at disse går ned på høykant, som det heter.

Fremgangsmåte

Bland sammen hvetemel, sammalt hvetemel, bakepulver, melk og revet ost og rør deigen sammen.
 
Ha litt mel på bakebordet, trill deigen til en pølse og del den i 10 like store biter. Trill så hver bit til en ca 1 cm tykk pølse.
 
Rull deigpølsene rundt pølsene. Stikk en litt lang grillpinne inn i hver pølse.
 
Stek slangepølsene over glørne på grillen, snu ofte på pinnen slik at de blir jevnt stekt. Grillen må ikke være for varm. Det tar ca 10 minutter å grille en slik pølse.
 
Slangepølsene er ferdigstekt når brødet er pent brunt.
 

Sendt inn av mat.no

Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her