Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2013

Dette er en grillrett du og resten av familien vil sette stor pris på. Det er bare å fyre opp.
Strø sukker på den ene siden av kjøttet, og la det stå kjølig 1-3 timer.
Legg flintsteken på en varm grill med sukkersiden ned.
La den steke til sukkeret er karamellisert, ca 3-5 minutter, snu steken og ligge ytterligere i ca 10 minutter til den er gjennomstekt.
Skjær smøret i skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker.
Tips: Smøret kan lages i forveien, og holder opptil en uke i kjøleskapet, eller ca 2 måneder i fryseren.
Se alle de gode grilltipsene her
Mariner grillmaten selv med disse gode marinadene
Her finner du veldig mange herlige grillretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no