Grillmat
Alt du trenger for å bli grillmester finner du her
Foto: (AlexRaths)

Alt du trenger for å bli grillmester finner du her

I vår store grillguide med mange fristende oppskrifter kan du lese mer om hvordan du får enda mer ut av grillen.
01 Mai 2017 - 09:30

For mange av oss kommer sommeren først når vi tar frem grillen og gyver løs på oppgaven med å lage saftig grillmat til venner og familie.

Hjelpen er nær
Dessverre er gjerne grillkunnskapene fra i fjor rustne som en gjenglemt grillrist. Men fortvil ikke, vi hjelper deg med vårpussen.

Nedenfor gir vi det gode råd og tips til hvordan du får mest mulig ut av grillen i sommer.

Våre lekre grillretter

Det være seg gass, elektrisk eller en klassisk kulegrill. Engangsgrill, bøttegrill eller en simpel grillrist plassert i fjæresteinene.

Alle kan være med
Med en grill kan du lage både retter verdig en sann gourmet, og fantastiske hverdagsretter av enkle råvarer.

Grilling er dessuten utrolig sosialt. Alle kan være med og kokkelere - små som store. Slipp barna løs og la dem lage sine egne fantasifulle grillspyd av spennende råvarer.

Ta turen inn i vårt grillunivers og bli en ekte grillmester
Nedenfor har vi samlet våre beste tips for få å til et vellykket grillmåltid. Bak lenkene finner du fantastiske oppskrifter og generelle råd om råvarer, stykningsdeler og utstyr til grillen.

Ikke glem av grillen trenger en vårpuss

Dette trenger du av utstyr til grillen

Grilling er ikke helt ufarlig - lær mer om sikkerhet

Her lærer du alt om hvordan du griller

Kjøtt på grillen

Sjømat på grillen

Kylling på grillen

Grønnsaker på grillen

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Retromat som er både hot og god
Dagens rett

Retromat som er både hot og god

Når kålruletter gis en asiatisk twist, blir de spesielt gode, som med denne feststemte oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her