Stek gjerne et helt stykke breiflabbfilet i stekepanne
Ha litt god varme i starten så du får fin bruning. Sett ned varmen og stek videre til fileten så vidt er gjennomstekt, dryss litt salt og pepper over.
Eller skjær fileten i serveringsstykker, dryss litt salt og pepper over og stek den i smør eller olje.
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den til med salt og pepper.
Anrett salaten på et fat, drypp dressing over og legg stykker med stekt breiflabb på til slutt.
Se våre andre oppskrifter på breiflabb
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av
Eksportutvalget for fisk