Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Carina Damsgård
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Opprinnelsen til denne kaken er nær sagt selvsagt amerikansk. Mye av alt er typisk for kakene som faller i smak der. Denne utgaven er søt
Å bake bollene på denne måten er ekstra raskt og ikke minst får du en saftighet du skal lete lenge etter.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Dette er ekstra luftige boller og har fått smak av kakao som sikrer ekstra stor suksess.
Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.
Les hele sakenFor årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.
Les hele sakenFor den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.
Les hele sakenDenne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenI dag gir vi deg oppskrift på en knallgod pastarett med valnøttpesto som kan lages med eller helt uten kjøtt.
Les hele sakenDet er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.
Les hele saken