- Rør gjæren ut i det lunkne vannet og tilsett olje, mel og salt. rør deigen lett sammen - og la den heve til dobbel størrelse.
 - Skjær spekematen opp i tynne strimler, hakk løken og skjær aubergine, tomater og grønnkål/spinat i terninger/strimler.
 - Ha alle grønnsakene i stekepannen og fres dem i olje.
 - Tilsett spekematen, legg over et lokk og la blandingen trekke i 2-3 minutter.
 - Smak til med salt, pepper og oregano.
 - Rør inn mozzarella kuttet i terninger til slutt.
 - Del deigen i to like store emner før du kjevler hver til en 30 cm avlang leiv.
 - Fordel fyllet etter midten og brett langsiden opp og sammen før du tvinner endene en halv gang.
 - La det hele heve i ca. 15 minutter.
 - Pensle med en blanding av olje og vann og strø evt. litt oregano over.
 - Stekes i ovn på 225 °C i 15-20 minutter.
 
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv