Cappuccino av hvite bønner

Cappuccino av hvite bønner

Fremgangsmåte

Bløtlegg bønnene i vann i opptil et døgn. Stek løk og hvitløk blank i litt olje.

Rør i bønnene. Tilsett kraft, laurbærblad, timian og smak til med salt og pepper. La småkoke i 3 timer. Avkjøl. Hell i en hurtigmikser og kjør glatt. Posjer vakteleggene. Legg en posjert vaktelegg og en liten fiskebit i 4 varme espressokopper. Varm opp suppen og smak til med salt og pepper. Hell suppen i koppene. Drypp over litt trøffelolje og dryss med malt stensopp.

Har du en espressomaskin, kan du skumme opp melken med litt smør. Om ikke, kan du piske varm fløte eller crème fraiche og litt smør med en stavmikser. Legg en klatt på toppen av suppen og pynt med parmesanost og kjørvel.

 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

Sendt inn av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London

4
4/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen